Studii de piata

Cu ajutorul analizei noastre de piata, datele clientilor dvs. pot fi evaluate si poate fi determinat potentialul pietei, astfel incat sa puteti utiliza eficient masurile de marketing si vanzari.

Identificati oportunitatile segmentului dvs. de piata

Cunoasterea clientilor nu este singurul factor decisiv pentru succesul afacerii, ci si investigarea pietelor relevante. Pentru ca daca nu stiti cum se dezvolta industria in care activati si cum este reprezentata propria dvs. pozitie pe piata, nu puteti folosi eficient masurile de marketing si vanzari. Pentru a obtine aceste informatii, se recomanda o analiza profesionala a pietei, cu ajutorul careia va puteti determina penetrarea pe piata precum si potentialul si riscurile.
Pentru planificarea modelului de afacere, este important sa luati in considerare distributia geografica a grupului tinta, puteti planifica in mod optim noi locatii, luand in considerare factori precum potentialul de castig, infrastructura si competitia. Veti afla unde sunt solicitate produsele sau serviciile dvs. si unde situatia competitiva este cea mai buna pentru dvs.

Alegeti un studiu sau contactați-ne pentru a va crea propria analiza bazata pe piata dvs., concurentii sau portofoliul dvs.!

Studii sectoriale

Studiile sectoriale ofera o imagine clara a supra dimensiunii pietei, intelegerea industriei si a jucatorilor importanti.

Aflati daca obiectivele companiei dvs. corespund tendintelor sectorului de piata in care activati?

Stabiliti propriile strategii de dezvoltare.

 

Va oferim:

- Datele financiare cumulate pe ultimii 3 ani

- Evolutia firmelor pe judete si regiuni

- Principalii indicatori de performanta

- Indicatori calitativi

- Estimarea evolutiei si recomandari

Studii de piata

Studii de competitie

Cunoasterea competitorilor reprezinta un avantaj major in mentinerea companiei dvs. in piata. Anticiparea actiunilor de business ale acestora va ajuta sa cresteti si sa evoluati in directia oferita de segmentul de piata. Studiul de competitie va arata unde va situati din mail multe perspective:

 • Rezultate financiare pe ultimii 3 ani
 • Indicatori de performanta
 • Evolutia indicatorilor de risc
 • Structura actionariatului
 • Semnale negative
 • Estimare evolutie si indicatori

Studii din portofoliul Creditreform

Creditreform va pune la dispozitie o gama variata de studii

 1. Studiu - Top 10.000 de companii din Romania
 2. Studiu de portofoliu
 3. Studiu Sectorial - IT
 4. Studiul companiilor din domeniul transporturilor

 

Datorita propriei baze de date si cu avantajul dea avea analisti financiari dedicati, va putem pune la dispozitie solutii personalizate si analize detaliate astfel incat dvs. sa stiti acum pentru a putea previziona businessul de maine.

Astfel, puteti seta dvs.criteriile studiului pe care doriti sa-l realizam.

 • Cod CAEN sau subcategorie
 • Criterii de selectie pe date financiare
 • Indicatori financiari de interes.

Creditreform va adauga valoare prin viziune si experienta.