Despre noi

 • Creditreform Romania

  Creditreform Romania s-a infiintat in anul 1991 in Bucuresti si este prima companie din Romania care ofera clientilor sai rapoarte despre firme din Romania si firme din strainatate precum si servicii de recuperari debite.

  Acum, cu peste 20 ani experienta pe piata din Romania, avand o baza de date solida, personal calificat si know-how-ul partenerului din Germania oferim servicii de inalta calitate clientilor din Romania si clientilor din strainatate. 

 • Creditreform International

  Cu peste 130 de birouri Creditreform localizate pe teritoriul Germaniei, 21 de birouri in diferite tari din Europa si un birou foarte dinamic in China, Creditreform se evidentiaza in peisajul european prin abordarea personalizata a fiecarei piete locale, a companiilor, debitorilor si a clientilor.

 • Despre Creditreform

  Creditreform s-a infiintat in anul 1879 in Mainz, Germania. Un grup de negustori au format o asociatie pentru a se proteja impotriva partenerilor de afaceri necinstiti. La inceput au schimbat informatii intre ei despre acesti parteneri si s-au ajutat pentru a recupera debitele.In aproximativ 10 ani, aceasta idee s-a raspandit si alte asociatii au luat fiinta in majoritatea oraselor din Germania. De obicei, un membru isi asuma responsabilitatea de a coordona activitatea tuturor asociatiilor de acest gen.

Creditreform Romania

Decebal Tower
62 Turturelelor Str., 7th fl.
030882, Bucharest, Romania

Tel. +40 21 230.79.95
Fax +40 21 230.79.93
info@creditreform.ro 
www.creditreform.ro

 

Alexandra MIU
Managing Partner

mobil: +40 743.028.079
alexandra.miu@creditreform.ro

Descarcati

© 2019 Organizatia Internationala Creditreform

Kontakt / Contact

kontaktcenter

Contactcenter

Contact